Welkom op onze website
 
Stichting Activiteiten Musselkanaal is opgericht in oktober 2013, dit omdat Beka Lubben voorzitter van de stichting, graag de avond4daagse weer naar Musselkanaal terug wou halen.         
Deze was namelijk al ruim 15 jaar geleden gestopt. 
In mei 2014 was dus de eerste grote activiteit van de stichting een feit.
We hadden maar liefst 700 lopers. Het was dus een groot succes.
Ik wil daarvoor ook iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedragen aan dit succes.
 
In de toekomstige jaren hoop ik samen met gemotiveerde musselkanaalsters meerdere activiteiten te organiseren voor jong en oud en willen we Musselkanaal weer goed op de kaart te zetten.
 
Beka Lubben
 
Update mei 2016,
We zijn druk met de laatste voorbereidingen van de 4daagse. Deze zal worden gehouden 24 t/m 27 mei as.  De vergunning is inmiddels binnen en we hebben de route`s gecontroleerd en bij nood hebben we een evacuatieplan. Dit laatste hopen we natuurlijk niet nodig te hebben. 
Inmiddels zijn we ook druk met een nieuw project genoemt: Kleedjesmarkt. We zijn hiervoor druk en de aanvraag voor de vergunning ligt bij de gemeente.
Wat ook wel leuk is om te weten, we Suzanne en Beka zijn inmiddels gediplomeerd EHBO, zo kunnen wij iedereen die deelneemt aan onze activiteiten op de juiste manier eerste hulp bieden. 
 
 
 
 
 
 
 
Even een update, januari 2015...
We zijn weer druk bezig met de voorbereidingen van de avond4daagse 2015.
We kunnen zeggen dat we al leuk bezig zijn met diverse activiteiten in Musselkanaal, zo hebben we een leuke winterse boswandeling gehad in het Hostenbos, we vonden daar een grote voederplaats. 
Zijn we een weekend wezen kamperen in Gasselte.
En hebben we al diverse bloemschikavonden gehad, die ook druk worden bezocht. Ook staat er een workshop taarten decoreren op de planning die al helemaal is volgeboekt. Kort om, volop activiteiten!!!
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UA-58942271-1