Monica Veldman, Zij melde haar in 2017 als vrijwilligster bij SAM.                          En ze is zoals wij het noemen, BESMET met het SAM virus.

Zij liet gelijk weten dat ze meer wilde doen binnen de stichting. En zag dus de 4daagse van 2017 als een mooie inwerk moment voor 2018. Want vanaf 2018 zal zij dus ook meer verantwoording gaan dragen met deze organisatie. De medailles komen helemaal onder haar hoede. 

Jullie gaan haar dus vaker zien op onze activiteiten. 

 

 

 

 

 

 

Suzanne Lanting, Zij is sinds 2014 actief binnen SAM.

Suzanne helpt actief mee tijdens onze activiteiten met eigenlijk alle voorkomende dingen. Echt allround dus. 

Zij vond het zelf belangrijk dat we binnen SAM onze eigen EHBO diploma hadden en heeft dan ook haar diploma willen halen, zodat we op onze activiteiten zelf de mensen kunnen voorzien van de eerste hulp. Dit is dus sowieso haar verantwoorlijkheid binnen SAM. 

Tevens is Suzanne een gediplomeerd bloemist, dus zij verzorgt altijd met veel kunde onze bloemschikavonden.

 

 

Anna Lubben, Zij is vanaf dag 1 actief betrokken bij SAM.

Dit komt mede natuurlijk dat het de moeder is van Beka ( voorzitter SAM)         Dan word je gewoon besmet met het virus. Zij helpt met allerlei hand en span diensten op al onze activiteiten.

Ook heeft zij Wandelen met SAM opgezet. Zij houdt van wandelen en vind het gezellig om met anderen 1x per week gezellig te lopen. Zij heeft hiervoor een cursus gevolgt zodat ze ook echt weet hoe ze men moet gegeleiden.

 

 

 

 Hallo, mijn naam is Adry Anderson en vanaf het begin ben ik bij de stichting.  Ik houd me vooral op de achtergrond met de administratieve kant bezig zoals het aanschrijven 
van bedrijven om ons te sponseren. Op die manier komt er,mede, geld binnen zodat  we in staat zijn om activiteiten, voor inwoners van Musselkanaal en omgeving, te organiseren.

Tevens help ik mee om ideeën voor activiteiten te bedenken en uit te werken, zodat ons dorp Musselkanaal zoals Beka zo mooi zegt: "weer zal bruisen".

Mocht U zelf een idee voor een activiteit hebben die hier nog niet wordt georganiseerd, neem contact met ons op. We rekenen dan wel op uw inzet bij de organisatie en uitvoering van de activiteit, als U hiertoe in staat bent.

 

 

UA-58942271-1