l

 

Ga samen met Stichting Activiteiten Musselkanaal voor glasvezel!

Je heb vast het goede nieuws al gehoord: ook in Musselkanaal is supersnel glasvezel internet dichterbij dan ooit! Nu is het aan ons als inwoners om ervoor te zorgen dat 20% van de inwoners kiest voor een abonnement en het glasvezel er daadwerkelijk ook gaat komen. En dat jij zo snel mogelijk gebruik kunt maken van deze razendsnelle en stabiele internetverbinding.

Direct aanmelden voor een DELTA abonnement? Klik dan hier en bestel via onze vereniging.
Direct aanmelden voor een Caiway abonnement? Klik dan hier en bestel via onze vereniging.

Wat is glasvezel internet eigenlijk?
Glasvezel is de nieuwste en meest toekomstbestendige verbinding voor thuisinternet. Door middel van een flinterdunne draad van glas wordt het internet (en TV) signaal naar uw huis verzonden door snelle lichtsignaaltjes. Hierdoor kunnen, sneller dan bij traditionele technieken zoals coax en adsl, flinke hoeveelheden data worden verstuurd.  En dat heeft heel wat voordelen voor u als gebruiker!

Wat wordt er dan allemaal beter als ik glasvezel internet neem? 
- Zeker nu we heel veel thuiswerken, in de cloud werken, videobellen en online vergaderen wil je dat je een goede en stabiele internetverbinding hebt.
- Glasvezel biedt dat, zowel download als upload. Bij glasvezel zijn deze snelheden namelijk gelijk. Jouw upload wordt dus sowieso veel sneller ten opzichte van je huidige provider! 
- De mogelijkheden van glasvezel zijn een stuk groter dan die van andere internet-technieken. Hiermee weet je dus zeker dat je niet alleen vandaag, maar ook de komende jaren voorzien bent van een toekomst-vast internetsignaal.
- Waar ADSL maximaal 0,2 Gig kan leveren (en dat in theorie) en Coax tot 1 Gig (lang niet overal verkrijgbaar) levert glasvezel nu al abonnementen met snelheden tot maar liefst 4 Gig per seconde. En het mooie is: als je voor glasvezel kiest behoud je natuurlijk jouw huidige ADSL- en Coax aansluiting. Er is dus altijd een mogelijkheid om weer terug te stappen naar deze verbindingen.
- Maar je zorgt dus wél voor meer keuzemogelijkheden voor jouw huis. 
- Voor de gamers onder ons: de ping-rate is superlaag dus je hebt nog snellere responstijden tijdens het online gamen.

Waarom juist nu overstappen? 
Op dit moment is er een vraagbundeling gaande. Dat betekent dat, als je een abonnement bij één van de providers afsluit en er voldoende aanmeldingen zijn, jij als één van de eersten kunt profiteren van razendsnel en stabiel internet! Ook betaal je (als je je voor de deadline aanmeldt) sowieso geen aansluitkosten t.w.v. € 650. Je gaat een contract voor 12 maanden aan en natuurlijk ga je pas betalen als de glasvezel aansluiting aangelegd is en je de lijn kunt gebruiken. Daarnaast hebben de providers op dit moment superscherpe aanbiedingen:

Maar ook na een actieperiode betaal je in veel gevallen een vergelijkbaar maandbedrag voor glasvezel ten opzichte van coax of ADSL. Dus stap over en profiteer van het internet van morgen voor de prijs van vandaag!

Bij DELTA ontvang je een superuitgebreide installatie tot in de nok inclusief een goed wifi netwerk op drie verdiepingen via een mesh-systeem. Daarnaast heb je al 1 Gig internet (1000 Mbps!) voor de messcherpe prijs van maar € 45 per maand. Dat is een baanbrekend scherp tarief voor dit pakket! Zo heb je dus al internet 1 Gig met ruim 50 TV-zenders voor € 57,50 per maand (na het 1e jaar € 65,00).
Met DELTA heb je alle vrijheid; je kunt iedere maand jouw Flex-pakket uitbreiden óf juist beperken. Zo heb je altijd precies wat je nodig hebt en hoef je nooit teveel te betalen.

Direct aanmelden voor een DELTA abonnement? Klik dan hier en bestel via onze vereniging.


Bij Caiway betaal je de eerste zes maanden € 35 voor jouw Internet of Internet & TV pakket (daarna vanaf € 45,00 voor Internet & Televisie) én kun je kiezen voor twaalf maanden ESPN Compleet voor maar € 5 per maand. Het eerste jaar krijg je bovendien drie slimme Wifi punten gratis in bruikleen (daarna € 3 per maand voor de set) voor een slim bekeken Wifi dekking in huis. En ga je voor Alleen Internet? Voor een vaste lage prijs van € 35 per maand heb je al glasvezel internet met een gegarandeerde snelheid!

Direct aanmelden voor een Caiway abonnement? Klik dan hier en bestel via onze vereniging.

Meer internet voor dezelfde prijs? Dat kan!
Stap je over op glasvezel? Voor de kosten hoef je het zéker niet te laten.  Kijk bijvoorbeeld in onderstaande tabel de reguliere tarieven van de providers (exclusief tijdelijke actiekortingen):


Meer weten? 
Overstappen is niet eng. Houd onze Facebook pagina, website en nieuwsbrieven in de gaten voor een aantal tips. Heb je nog vragen? Loop gerust even binnen bij een Glasvezel Informatie Punt om deze te beantwoorden. Deze bevindt zich op de volgende locatie: Marktstraat 97 in Musselkanaal

Stap over naar de toekomst
Waarom zou u voor hetzelfde geld niet voor een veel beter en stabieler product gaan? Meld je vandaag nog aan (via onze club!) voor glasvezel en kies voor de toekomst!

Het bestuur van Stichting Activiteiten Musselkanaal